Medlem

Piteå Snöskoterklubb satsar både på vinterlederna och medlemmarna!

Som ideell förening är vi beroende av att vi har medlemmar, detta är vår enskilt största inkomst. Vad jobbar vi med och varför skall du bli medlem?

Lokalt

PSSK för medlemmarnas talan i olika snöskoterfrågor med olika instanser ex. Piteå kommun. Klubben lägger ner ett gediget arbete på vinterlederna, vi har idag 414 km led runt om i kommunen som skall skötas om och hållas i bästa möjliga skick. Vinterlederna är det som kräver mest energi och pengar. Det är här som Byagruppskonceptet kommer in. För att de ska fungera är vi beroende av frivilliga insatser, är du en av dom som kan tänka dig att göra en insats i ditt närområde, hör av dig till oss! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!
Pssk samarbetar även med studieförbund och körskolor som bedriver Förarbevisutbildningar.

Centralt

PSSK är en aktiv part inom snöskoterbranschen/-rörelsen. Tillsammans med andra skoterklubbar verkar vi för en gemensam strategi och lika mål. Att få köra skoter är ingen självklarhet, motståndarna tar nya grepp och jobbar hela tiden för att begränsa vår rätt att få framföra snöskotern till ex. genom utökade förbudsområden och indragning av skoterleder. Detta drabbar fjäll, inland och kust. Med andra ord, dig och mig. Genom ditt medlemskap i klubben ser du till att din rätt och möjlighet att få köra snöskoter förblir verklighet även i framtiden.

Värdechecken!

Som medlem erhåller du även en värdecheck på 300 kronor som vi tagit fram tillsammans med våra olika samarbetspartners. Rabattchecken innebär att du får tillbaka din medlemsavgift då du handlar för över 1500 kronor, Observera att detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller på reavaror.

Rabattchecken gäller hos:
AE Däckcenter – Bilhuset i Piteå – Crossfix
Piteå MC & Motor AB – Storfors Varv & Marina AB
Traktor-City i Norrland AB – Piteå Stötdämparservice – Laitis i Piteå

Medlemscheck liten
Deep Powder Magazine är medlemstidningen för Piteå Snöskoterklubb som kommer ut en gång per år. Denna skickas automatiskt ut till alla medlemmar! Skicka gärna in titt bidrag till Tidningen, har ni gjort någon strapats ni vill berätta om?Du kan hämta aktuell utgåva under DPM.

Frivilligt bidrag!

Om du som medlem känner att du vill lämna ett frivilligt bidrag utöver medlemavgift så är vi otroligt tacksam till detta. När du betalar in medlemsavgiften så lägger du bara till den summa du önskar att ge.

Bli medlem! Anmäl dig här!

Vill du bli medlem redan idag och få ditt medlemsbevis och rabattcheck fortast möjligt?

Inbetalning via Bankgiro:

Betala in 250 kronor (enskild medlem) eller 350 kronor (för hela familjen) på vårt bankgirokonto 5886-6302. Märk det med ditt namn samt ADRESS, vi är många med samma namn!

Har du varit medlem tidigare och har ett medlemsnummer så skriv in det. Fyll sedan i uppgifterna här nedan, (skriv i meddelandet att du betalat in). När vi ser att både anmälan och betalning är gjord så skickar vi ut ditt medlemsbevis. Inom en vecka bör du ha det i din brevlåda.

Inbetalning med SWISH:

PSSK-Swishmall

Angående val av medlemsskap familj:
I meddelande rutan så måste ni även skriva in namnen på familjens medlemmar! Familjemedlem är man till 18 års ålder, men har man egen skoter och är 16 år så borde man kanske vara enskild medlem 🙂

Vill du ha hem ett inbetalningskort så mailar du bara till berith(at)pssk.se och fyller i uppgifterna så skickar vi ut ett till dig.

Övriga medlemsfrågor eller liknande vänd er direkt till berith(at)pssk.se