Skotermässan 2011

Fortsatt succe för skotermässan i Piteå 2011!

Årets skotermässa startade trots snöglopp med god publiktillströmmning. Nollgradigt och uppklarnande väder förflyttade snabbt besökarna till de yttre aktiviteterna.
Köerna till provkörning och grilltältet var längre än någonsin. Glädjande nog kan man märka en vidare geografisk spridning bland mässbesökarna med folk från hela fyrkanten och även från Råneå – Kalix och A – kommunerna. Vår marknadsföring i olika medier börjar visa resultat.
Tjugo skotrar av olika fabrikat och modeller fanns till provkörning för hugade spekulanter på den 1100 m. långa test bana, förlagd dels på den sk. cirkusplatsen, dels på Norrstrands is.
Den banpreparerning vi gjorde en vecka innan mässan höll rätt bra trots pudersnön. Under dagen så fick vi även tillfälle att köra med vår nya pistmaskin och sladd som verkar funka bra.
Nya aktörer inomhus var Sparbanken Nord och Damion.se, ett gäng körglada tuffingar som visade sina konster på film. En uppskattad nyhet var Strömbackaeleverna från Handelsprogrammet som höll modevisning av skoter och fritidskläder.
Extra roligt är även det diplom som vi fick av Snofed för vårt arbete.
PSSK:s egen monter hade bra med besökare och intresset för de nya skoterkartorna var stort, vi sålde även en del jubileumsmössor och nya medlemskap. I montern visades även skoterklubbens stolthet www.pssk.se (vår fräscha hemsida) samt ett bildspel från vårt eget arbete.
De klubbmedlemmar som återkommande ställer upp och jobbar med mässan gör ett fantastiskt arbete och visar vad sammanhållning och entusiasm kan åstadkomma inom Piteå Snöskoterklubb.
Varje arrangemang betyder ökat medlemsantal och därmed ökade resurser för vårt arbete.
Både utställare och besökare verkar nöjda och givetvis så funderar vi redan på nästa år!

(Fler bilder från mässan finns i ”Fotogalleriet”)